opc_loader

Bedden

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Hoog- en laagbedden/ verpleegbedden/ ziekenhuisbedden

Bent u op zoek naar een elektrisch verstelbaar bed voor thuis, dan kunt u op deze pagina ons gehele assortiment bekijken. Een hoog- en laag bed, ookwel een verzorgingsbed of seniorenbed zorgt ervoor dat u thuis meer gemak ervaart. De verpleegbedden zijn volledig instelbaar zodat u het bed altijd gehaal naar uw wensen kunt instellen. Misschien vindt u het fijn om uw benen wat omhoog te brengen of uw bed erg laag in te stellen zodat uit bed stappen gemakkelijker wordt. De elektrsiche bedden zijn tegenwoordig in In vele medisch verantwoorde standen te zetten en zijn bovendien voorizen van een moderne huisselijke vormgeving.

Ziekenhuisbed kopen

Wilt u een ziekenhuisbed kopen voor thuis maar weet u niet welk bed het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl wij adviseren u graag!

Ziekenhuisbed huren

Naast de mogelijkheid van een verpleegbed kopen is kunt u bij ons ook voor een bepaalde tijd een verpleegbed huren, Neem voor vragen en informatie contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

Ziekenhuisbed matras en accessoires

Naast de verschillende elektrische bedden verkopen wij ook de matrassen los. Heeft u bijvoorbeeld een bed maar wilt graag een nieuw matras, bekijk dan hier onze verschillende matrassen. Of bent u op zoek naar een incontinentiehoes voor over het matras van uw verpleegbed, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kunt u niet de juiste maat voor uw matras vinden? Neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar de door u gewenste producten.