opc_loader

Badzit

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Goedkope badzitjes

Wij bieden u handige badzitjes die u ondersteuning in uw badkuip bieden. Voor senioren of minder valide mensen kan het gebruik van een badkuip soms voor problemen zorgen, door middel van een badzit kan er toch de juiste ondersteuning worden geboden. Bent u op zoek naar een goedkoop badzitje die stevig is en die u kunt vertrouwen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse badstoelen in ons assortiment, naast de badstoel voor ouderen hebben wij ook wandsteunen die in het bad kunnen geplaatst en als bad wandverkorter functioneren.

Onze douche hulpmiddelen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal wat eenvoudig is schoon te maken. Onze producten kiezen wij met zorg uit want wij vinden het belangrijk dat u er optimaal gemak van kunt beleven. De meeste badkamer hulpmiddelen zijn opvouwbaar of inklapbaar waardoor u deze gemakkelijk kunt opbergen, maar ook zijn de meeste douchestoelen en douchekrukjes in hoogte verstelbaar.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit. Bent u naar iets op zoek wat u in ons huidige assortiment niet kunt vinden, laat het ons dan weten en wij plaatsen het in onze webshop.