opc_loader

SmartCRUTCH onderarmkrukken - per paar

Verkrijgbaar in vele kleuren.

99,95
Kleur
Accessoires
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Levertijd:
Voor 17:00 uur besteld morgen in huis

SmartCRUTCH onderarmkrukken

De SmartCRUTCH biedt optimale steun en maximaal comfort. Deze handige loopkrukken met verstelbare gepolsterde onderarmsteun en dop met anti slip voet biedt optimale steun tijdens het lopen. De belangrijkste eigenschap van deze set onderarmkrukken is de volledig in hoek verstelbare onderarmsteun, die in combinatie met de in diepte verstelbare handgreep zorgt voor een optimale drukverdeling. De handgrepen zijn onder een hoek van 7 graden geplaatst om de meest comfortabele positie van handen en polsen te bereiken. Zo kunnen de grepen op een ontspannen wijze belast worden. De licht voorover hellende handgrepen en de neopreen bekleding dragen eveneens bij aan een maximaal gebruikerscomfort. Door de flexibiliteit van de (anti slip) rubber dop blijft, ook wanneer de kruk schuin wordt geplaatst, het contact met de ondergrond steeds maximaal.


Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Roze
* Blauw
* Paars
* Rood
* Grijs
* Oranje
* Groen
* Geel

SmartCRUTCH verlengen

Met behulp van de verlengde inschuifbuizen kunt u uw SmartCRUTCH gemakkelijk verlengen. Bent u lang en zijn de standaard krukken voor u te kort? Met deze verlengde inschuifbuizen kunt u opimaal steun van de SmartCRUTCH bevinden. De verlengde inschuifbuizen zijn 70 cm lang. Maximale gebruikerslengte is 202 cm.

De voordelen op een rijtje:
⩓” Optimale steun
⩓” Stabiel en veilig
⩓” Gemakkelijk verstelbaar
⩓” Voorkomt pijn aan hand en pols door goede drukverdeling
⩓” Lengte onderarmsteun 24 cm
⩓” Voor lichaamslengte 152 - 192 cm (verlengen is mogelijk met de verlengde inschuifbuizen die u kunt meebestellen)
⩓” Verkrijgbaar in 9 kleuren
⩓” Per paar verpakt


Bent u nog niet overtuigd en wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

SmartCRUTCH onderarmkrukken - per paar

(Smallegange)
Na de krukken 3 dagen te hebben gebruikt naar tevrenheid viel de kruk om en brak het handvat af. Krukken vallen nou eenmaal wel eens (topzwaar). Het handvat is duidelijk afgebroken op het zwakste stuk van de kruk. Na navraag voor een reserve handvat bleek dat dat onderdeel rond de 50eur kost. Dat is de helft van de prijs van de krukken zelf. Ondanks dat de krukken erg comfortabel zijn te gebruiken (zeker voor iemand die er voor afhankelijk is qua mobiliteit) zou ik dit product niet aanraden voor dagelijks gebruik.
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

(Pascal)
Ik loop al jaren met een kruk ter ondersteuning en dit model is wel toch echt favoriet. De verstelbare ondersteuning van de onderarm is echt een hele verbetering. Het voetje is flexibel en staat dus altijd goed op de grond en erg slijtvast in vergelijking met andere krukken. Enige nadeel is dat de krukken alleen als paar te koop zijn en ik er maar een gebruik.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: