opc_loader

SmartCRUTCH onderarmkrukken met korte armsteun - per paar

Loopkrukken met verkorte armsteunen.

85,90
Kleur
Accessoires
x
Verzendmethode
Post NL (Voor 17:00 uur besteld morgen in huis):
0,00
Levertijd:
Voor 17:00 uur besteld morgen in huis

SmartCRUTCH onderarmkrukken met verkorte armsteunen

De SmartCRUTCH biedt optimale steun en maximaal comfort. Deze handige loopkrukken met verstelbare gepolsterde onderarmsteun zijn uitgevoerd met een kortere armsteun en dop met anti slip voet biedt optimale steun tijdens het lopen. De belangrijkste eigenschap van deze set onderarmkrukken is de volledig in hoek verstelbare onderarmsteun, die in combinatie met de in diepte verstelbare handgreep zorgt voor een optimale drukverdeling. De handgrepen zijn onder een hoek van 7 graden geplaatst om de meest comfortabele positie van handen en polsen te bereiken. Zo kunnen de grepen op een ontspannen wijze belast worden. De licht voorover hellende handgrepen en de neopreen bekleding dragen eveneens bij aan een maximaal gebruikerscomfort. Door de flexibiliteit van de (anti slip) rubber dop blijft, ook wanneer de kruk schuin wordt geplaatst, het contact met de ondergrond steeds maximaal.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Roze
* Blauw

SmartCRUTCH verlengen

Met behulp van de verlengde inschuifbuizen kunt u uw SmartCRUTCH gemakkelijk verlengen. Bent u lang en zijn de standaard krukken voor u te kort? Met deze verlengde inschuifbuizen kunt u opimaal steun van de SmartCRUTCH bevinden. De verlengde inschuifbuizen zijn 70 cm lang. Maximale gebruikerslengte is 202 cm.

De voordelen op een rijtje:
Optimale steun
Stabiel en veilig
Gemakkelijk verstelbaar
Voorkomt pijn aan hand en pols door goede drukverdeling
Lengte onderarmsteun 22 cm
✔ Voor lichaamslengte 152 - 192 cm (verlengen is mogelijk met de verlengde inschuifbuizen die u kunt meebestellen)
Verkrijgbaar in 3 kleuren
Per paar verpakt


Bent u nog niet overtuigd en wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

SmartCRUTCH onderarmkrukken met korte armsteun - per paar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: