opc_loader

Caremart Litewalk lichtgewicht rollator

De lichtste rollator in zijn klasse met uitstekende manoevreerbaarheid!

108,95
Kleur
x
Verzendmethode
Post NL (Voor 17:00 uur besteld morgen in huis):
0,00
Levertijd:
Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Kenmerken
Kleur:
Brown, Kite Blue, Salt White of Silk Silver
Zitdiepte:
24 cm
Lengte:
69 cm
Breedte:
62 cm
Hoogte:
Verstelbaar van 83 -101 cm
Breedte indien gevouwen:
32 cm
Maximale belasting:
135 kg
Max. capaciteit mandje:
5 kg
Gewicht:
6,4 kg

Caremart Litewalk lichtgewicht rollator

De Caremart Litewalk is een echte lichtgewicht rollator die in zijn geheel in de hoogte te verstellen is. De rollator heeft een modern uiterlijk en komt in 4 hippe kleuren. Hij heeft een ingebouwde ruggensteun, zodat u op elk moment uw rust kunt pakken. Door de rollator op de parkeerrem te zetten, kan de rollator niet wegrollen als u erop zit. Het ingebouwde zitje zit stevig en voelt prettig aan. Onder uw zitvlak zit nog een handig opbergmandje waardoor uw spullen afgesloten zitten onder het zitvlak.

Stabiliteit en materialen

De Caremart Lite Walk rollator is één van de meest lichtgewichte rollators op de markt. Hierdoor is de rollator uitstekend te manoeuvreren. De rollator is gemaakt van aluminium en heeft een kunststof ruggensteun en zitje. De Lite Walk is in de volgende moderne kleuren verkrijgbaar: Macademia Brown, Kite Blue, Salt White, Silk Silver.

Frame caremart litewalk

handvat caremart litewalk

Anatomische handvatten

De Caremart Lite Walk heeft anatomisch gevormde handvatten die prettig in de handen liggen. Dit zorgt ervoor dat de druk over heel de hand verdeeld wordt.  Daarnaast zijn de handvatten in hoogte te verstellen, zodat de rollator helemaal op u is afgestemd. 

Handremmen

Het remmen van de rollator gaat door de twee handremmen die twee opties tot remmen kennen. Wanneer u de handremmen omhoog klemt remt hij direct en wanneer u ze naar beneden drukt zet u de rollator op de handrem zodat hij niet weg kan rijden. Wanneer u uw plaats neemt op het ingebouwde zitvlak zal de rollator dus niet wegrollen.
Remblok caremart litewalk

in hoogte verstellen caremart litewalk

Uniek: In hoogte te verstellen rollator

Uniek aan de Caremart Lite Walk is dat de rollator zowel de hoogte van de zitting kan verstellen als de hoogte van de handvatten. Zo kunt u de rollator helemaal aanpassen aan uw lengte. Het aanpassen van de hoogte van de rollator geschiedt door een kliksysteem aan de zijkanten van de rollator. Stapsgewijs kunt u dan een aantal gestandaardiseerde lengtes instellen.

Rollator met lekvrije wielen

De wielen van de Lite Walk zijn lekvrij, zodat u nooit meer met een lekke band komt te staan. Doordat de wielen klein zijn wordt de wendbaarheid vergroot. 

wiel caremart litewalk


Deze rollator is te bezichtigen in onze showroom!
 

Caremart Litewalk lichtgewicht rollator heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: