opc_loader

Handicare Gemino 60 rollator met extra grote wielen

Lichtgewicht buiten rollator met maximaal comfort!

304,95
Gemino stokhouder
Gemino rugsteun
Gemino Paraplu
Gemino verlichting
Rollator slot
Rollator naamplaatje
Gemino zuurstofhouder
Gemino luxe mand
Gemino tafelblad
Kenmerken
Breedte tussen handvatten:
51 cm
Kleur:
Silver Grey
Zithoogte:
62 cm
Lengte:
74 cm
Breedte:
64 cm
Hoogte:
Verstelbaar van 76 tot 95 cm
Breedte indien gevouwen:
23 cm
Draaicirkel:
95 cm
Maat voorwielen:
28 cm
Maat achterwielen:
23 x 4.2 cm
Hoogte indien gevouwen:
84 cm
Lengte indien gevouwen:
74 cm
Maximale belasting:
150 kg
Max. capaciteit mandje:
10 kg
Aanbevolen gebruikerslengte:
1.50 - 2.00 m
Gewicht:
8.5 kg.

Gemino 60 lichtgewicht buiten rollator

De Gemino 60 is perfect voor uw actieve lifestyle. Een echte lichtgewicht rollator, maar toch ijzersterk. Met de grote soft wielen loopt u heel comfortabel over straat en kunt u heerlijk genieten van de omgeving. Wandelen door het bos, shoppen in de winkelstraat of een hoge stoeprand? Het is geen probleem met deze buiten rollator! Laat uzelf zien met de Gemino 60!

Buiten rollator voor actief gebruik

Deze buiten rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe met extra grote wielen. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele wandelervaring en is ideaal voor het lopen op oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis, het is geen probleem voor de Gemino 60!
De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte en een ruime zitting. Ideaal als u tijdens het wandelen een pauze wilt nemen!

Makkelijk te hanteren en op te bergen.

De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Gemino 60 eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer u wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Ruim assortiment aan accessoires en opties.

De Gemino 60 buiten rollator is verkrijgbaar in twee framelengtes (60 en 60M) en natuurlijk kan de rollator volledige worden aangepast! Een bijpassende mand, paraplu, een comfortabele steun in de rug of duidelijke verlichting? Kies de opties die passen bij uw behoeften en actieve lifestyle!

Een bekroond ontwerp!

De robuste Gemino 60 maakt gebruik van alle belangrijke functies van onze award-winner de Gemino 30. Dit ontwerp is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Deze rollator is te bezichtigen in onze showroom!

Handicare Gemino 60 rollator met extra grote wielen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Handicare Gemino 60 rollator met extra grote wielen


Aanbevolen artikelen: