opc_loader

Handicare Gemino 30 lichtgewicht rollator - Small

Speciaal voor kinderen of kleine mensen.

268,95
Kleur
Gemino stokhouder
Gemino rugsteun
Gemino Paraplu
Gemino verlichting
Rollator slot
Rollator naamplaatje
Gemino zuurstofhouder
Gemino luxe mand
Gemino tafelblad
Kenmerken
Breedte tussen handvatten:
42 cm
Zithoogte:
48 cm
Lengte:
68 cm
Breedte:
55 cm
Hoogte:
65 - 77 cm
Hoogte indien gevouwen:
69 cm
Lengte indien gevouwen:
68 cm
Breedte indien gevouwen:
23 cm
Draaicirkel:
79 cm
Voor- en achterwielen:
200 x 360 mm
Maximale belasting:
125 kg
Gewicht:
6,1 kg
Max. capaciteit mandje:
5 kg
Aanbevolen gebruikerslengte:
125 - 165 cm

Handicare Gemino 30 lichtgewicht rollator small

De Gemino 30 S is de kleinere versie rollator uit de Gemino 30 serie.  De Gemino 30 S - Small  is aanbevolen voor mensen met een lengte tussen de 125 tot 165 cm. De hoogte kan eenvoudig ingesteld worden zonder gereedschap. Hij is makkelijk  te bedienen door zijn eenvoudig in hoogte verstelbare duwhandvatten en het unieke vouwklik systeem. En eenmaal dichtgevouwen, neemt u hem gemakkelijk mee. Uiteraard rijdt de Gemino 30 S bijzonder licht en is hij erg stabiel met een maximaal gebruikersgewicht tot 125 kg.

Deze lichtgewicht design rollator is makelijk en veilig in gebruik door de eenvoudig in hoogte verstelbare duwhandvatten en het unieke vouwklik systeem. En eenmaal dichtgevouwen neemt u hem gemakkelijk mee. Uiteraard rijdt de Gemino 30 bijzonder licht en is hij erg stabiel met een maximaal gebruikersgewicht tot 150 kg. Het brede zitvlak is comfortabel bij een ruststop en is voorzien van een royale, makkelijk afneembare mand. De geintegreerde reflectoren aan alle zijde van de rollator en op de mand zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent.

Een state-of-the-art rollator waarmee u gezien wilt worden!

Een bekroond ontwerp
De Gemino 30 is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 30 rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 30 is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Een comfortabele wandelervaring
Comfortabel wandelen, dat is wat u kunt verwachten van de Gemino 30. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Gemino 30 eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer u wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Veilig en comfortabel op pad
De ergonomisch gevormde handvatten met antislip zorgen ervoor dat u de rollator en de remmen eenvoudig kunt bedienen. De trapdoppen zorgen ervoor dat u makkelijk en veilig de stoep op en af kunt komen en door de beschermende stootranden manoeuvreert u probleemloos overal langs. Door de zes geïntegreerde reflectoren aan alle kanten van de rollator bent u goed zichtbaar, zelfs in het donker. Voor extra veiligheid kunt u als optie verlichting toevoegen aan uw lichtgewicht rollator.

Verkolledig te personaliseren!

De Gemino 30 design rollator is verkrijgbaar in drie framelengtes (30, 30M en 30S) en kan volledige worden aangepast! Kies uw favoriete kleur en personaliseer de Gemino 30 met de voor uw gewenste opties en accessoires. Een bijpassende mand, een praktische krukhouder of een comfortabele steun in de rug? Het kan allemaal. Geniet van het leven met uw Gemino 30!

Deze rollator kunt u uitbreiden met verschillende soorten accessoires, klikt u hier om direct naar de Gemino accessoires te gaan.

Deze rollator is te bezichtigen in onze showroom!

Handicare Gemino 30 lichtgewicht rollator - Small heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Handicare Gemino 30 lichtgewicht rollator - Small


Aanbevolen artikelen: