opc_loader

Handicare Gemino 30 Walker rollator - Medium

516,95
Kleur
Gemino stokhouder
Gemino rugsteun
Gemino Paraplu
Gemino verlichting
Rollator slot
Rollator naamplaatje
Gemino zuurstofhouder
Gemino luxe mand
Gemino tafelblad
Kenmerken
Breedte tussen handvatten:
25,5 cm
Zithoogte:
55 cm
Lengte:
65 cm
Breedte:
61 cm
Hoogte:
84 - 100 cm
Hoogte indien gevouwen:
89 cm
Lengte indien gevouwen:
65 cm
Breedte indien gevouwen:
35,5 cm
Draaicirkel:
84 cm
Voor- en achterwielen:
200 x 360 mm
Maximale belasting:
130 kg
Gewicht:
10,4 kg
Max. capaciteit mandje:
5 kg
Aanbevolen gebruikerslengte:
135 - 170 cm

Handicare Gemino 30 M Walker lichtgewicht rollator met onderarmsteunen

Deze lichtgewicht design rollator is makkelijk en veilig in gebruik, eenvoudig mee te nemen door het unieke  vouwkliksysteem en rijdt bijzonder licht en stabiel. Verder is hij voorzien van een breed zitvlak voor een comfortabele ruststop en een royale afneembare mand. De Gemino 30 Walker M heeft dezelfde voordelen als de Gemino 30 rollator maar met nog meer ondersteuning bij het lopen. De elleboogondersteuning kan eenvoudig in hoogte, positie en hoek aangepast worden aan de individuele behoeften van de gebruiker. De remmen en de duwhandvatten zijn geïntegreerd in de elleboogondersteuning en zijn ontwikkeld voor een eenvoudig en comfortabel gebruik.

Deze rollator kunt u uitbreiden met verschillende soorten accessoires, klikt u hier om direct naar de Gemino accessoires te gaan.

Comfortabele en correcte houding tijdens het lopen:
De stevige en stabiele constructie zorgt ervoor dat u altijd en in elke omgeving veilig kunt lopen. De elleboogondersteuning kan eenvoudig in hoogte, positie en hoek aangepast worden aan uw behoeften. De remmen en de duwhandvatten zijn geïntegreerd in de elleboogondersteuning. Ontwikkeld voor een eenvoudig en comfortabel gebruik.

Veilig en eenvoudig in gebruik:
U bent goed zichtbaar door de geïntegreerde reflectoren op alle zijden van de rollator en op de naden van de mand, ook in het donker. De trapdoppen aan beide zijden maken het mogelijk om makkelijk en veilig de stoep op en af te gaan. Door de unieke vormgeving van de rem op de achterwielen kunt u gemakkelijker navigeren langs deuropeningen, tafelpoten en andere meubels, zonder de kans dat de achterwielen ergens achter blijven hangen.

Gemino 30 design:
De Gemino 30 staat voor kwaliteit en klasse. Met zijn eigentijds design en vele accessoires kunt u de rollator samenstellen die bij u past.

Milieuvriendelijk:
Design en productie van de Gemino rollator zijn gericht op een milieuvriendelijk product. Het belangrijkste bestandsdeel van de Gemino is van aluminium, met een hoge kwaliteit van geanodis
eerde coating. De hoge kwaliteit en de lange levensduur leiden tot hergebruik.

Deze rollator is te bezichtigen in onze showroom!

Handicare Gemino 30 Walker rollator - Medium heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Handicare Gemino 30 Walker rollator - Medium


Aanbevolen artikelen: