opc_loader

Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Excel Galaxy Plus WI.59027

Een universeel winscherm inclusief bevestigingsset voor de Excel Galaxy Plus scootmobielen. Ideaal voor de herfstperiode en winterperiode. Zo kunt u toch rustig eropuit zonder veel last te hebben van de harde wind. 

219,95

Het windscherm voor de Excel Galaxy Plus houdt regen en wind tegen als u eropuit gaat. Niets is zo vervelend tijdens het najaar als harde en koude wind die in uw gezicht blaast. Dankzij dit windscherm rijdt u comfortabel tijdens alle seizoenen. U heeft geen last meer van regen en koude wind in uw gezicht, waardoor het zicht ook beter is. 

Wij leveren het windscherm inclusief bevestigingsset. U kunt zelf uw windscherm bevestigen, maar zorg er wel goed voor dat u altijd goed zicht heeft en dat hij recht voor u is bevestigd. Zorg er altijd voor dat het windscherm droog en schoon is voordat u gaat rijden. Schoonmaken gaat gemakkelijk door middel van een hand- of theedoek. Belangrijk om te weten: gebruik geen chemicalieën om het windscherm schoon te maken. Chemicaliën kunnen namelijk het windscherm beschadigen en dit kan ervoor zorgen dat u geen goed zicht meer heeft.

Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Excel Galaxy Plus WI.59027 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Excel Galaxy Plus WI.59027