opc_loader

Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Trophy 6 / Trophy 20 WI.59027

Een universeel winscherm inclusief bevestigingsset voor de Trophy Trophy 6 / Trophy 20 scootmobielen. Ideaal voor de herfstperiode en winterperiode. Zo kunt u toch rustig eropuit zonder veel last te hebben van de harde wind. 

209,95

Het windscherm voor de Trophy 6 / Trophy 20 houdt regen en wind tegen als u eropuit gaat. Niets is zo vervelend tijdens het najaar als harde en koude wind die in uw gezicht blaast. Dankzij dit windscherm rijdt u comfortabel tijdens alle seizoenen. U heeft geen last meer van regen en koude wind in uw gezicht, waardoor het zicht ook beter is. 

Wij leveren het windscherm inclusief bevestigingsset. U kunt zelf uw windscherm bevestigen, maar zorg er wel goed voor dat u altijd goed zicht heeft en dat hij recht voor u is bevestigd. Zorg er altijd voor dat het windscherm droog en schoon is voordat u gaat rijden. Schoonmaken gaat gemakkelijk door middel van een hand- of theedoek. Belangrijk om te weten: gebruik geen chemicalieën om het windscherm schoon te maken. Chemicaliën kunnen namelijk het windscherm beschadigen en dit kan ervoor zorgen dat u geen goed zicht meer heeft.

Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Trophy 6 / Trophy 20 WI.59027 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Windscherm inclusief bevestigingsset voor de Trophy 6 / Trophy 20 WI.59027