opc_loader

Scootmobiel voetenzak L met warme voering

Handige scootmobiel voetenzak met voering voor warme benen tijdens uw scootmobielrit.

92,95
Kenmerken
Kleur (binnenkant):
Zwart
Kleur:
Zwart
Lengte:
127 cm
Borstomvang:
130 cm

Scootmobiel voetenzak M met warme teddy voering

Deze Scootmobiel voetenzak is uitgevoerd met een zeer warme en comfortabele voering gemaakt van teddy bont, dat goede bescherming biedt tegen de kou.
Ter voorkoming van slijtage bevat deze voetenzak aan de binnenkant een extra bodemplaat. De voetenzak biedt niet alleen warmte maar zorgt er ook voor dat de benen bij regenachtig of vochtig weer droog blijven. Dit doordat de buitenkant van hoogwaardig polyester is gemaakt met winddichte en waterafstotende eigenschappen. Om lekkage en kou van buitenaf te voorkomen is over de rits een winddichte flap bevestigd.

Naast bescherming van de voeten en benen biedt deze voetenzak ook bescherming aan het bovenlichaam. Dit komt door de ruime lengte en omvang van 135 centimer.

Om te voorkomen dat de voetenzak gaat schuiven of glijden is er een band met clip toegevoegd, deze kan worden vastgemaakt achter het lichaam of de zitting van de scootmobiel. Ook zijn er lussen bevestigd waarmee de voetenzak in bijvoorbeeld een rolstoel op zijn plaats kan worden gehouden.

Afmeting:
Lengte: 127cm
Borstomvang: 130cm

Kleur: Voering: Zwart

Buitenkant: Zwart

De voordelen op een rijtje:
⩓” Door de rits die in het midden over er de hele lengte van de voetenzak is geplaatst is het makkelijk in en uit stappen. De rits is afgeschermd met een windflap zodat de koude wind niet door de rits van de voetenzak heen kan komen.
⩓” De voetenzak zorgt ervoor door z’n ruime lengte dat het bovenlichaam ook warm blijft en wanneer u een ruime borstomvang heeft, dan kunt u met deze voetenzak ook goed uit de voeten door z’n ruime omvang van 130 cm.
⩓” De voetenzak is aan de onderkant voorzien van een kunstleren boden zodat de onderkant minder snel doorslijt om zo de levensduur van de voetenzak te verlengen.
⩓” Door de lussen die aan de bovenkant aan de uiteinden van de voetenzak bevestigd zijn wordt de voetenzak in de rolstoel op z’n plaats gehouden.
⩓” De bevestigingsband met clip die aan de achterzijde van de voetenzak is bevestigd kan men om de rugleuning van de zitting heen doen en vast klippen, zodat de voetenzak niet van de zitting afglijdt.
⩓” Deze voetenzak is geschikt voor scootmobielgebruikers, rolstoelgebruikers en elektrische rolstoelgebruikers.

Bent u nog niet overtuigd en wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Scootmobiel voetenzak L met warme voering heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Scootmobiel voetenzak L met warme voering


Aanbevolen artikelen: