opc_loader

Scootmobiel buitenbanden

Artikel 1 tot 20 (van de 38 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 38 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Scootmobiel banden kopen?

Bij ons vindt u scootmobiel binnenbanden en scootmobiel buitenbanden tegen voordelige prijzen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw scootmobiel is het van groot belang dat de banden in goede staat verkeren. Naar mate uw banden slijten heeft die voor uw scootmobiel vele gevolgen, zo zal uw scootmobiel niet meer het actieradius aankunnen die hij voorheen wel met gemak kon behalen. Controleer daarom regelmatig of uw banden nog goed zijn en wanneer uw banden tekenen van slijtage gaan vertonen zorg dat uw scootmobiel banden vervangen worden.

Zijn uw scootmobiel banden nog goed?

Vindt u het lastig om te bepalen of uw scootmobiel banden nog goed zijn of dat deze te erg versleten ziijn? of wellicht heeft u wel een lekke band en moet alleen uw binnenband vervangen worden. U kunt dan gerust contact met ons opnemen, wij kunnen dan wellicht uw banden voor u controleren, eventueel in combinatie met onderhoud aan uw scootmobiel.

Welke band heeft u nodig?

Aan de zijkant van de scootmobielband staat de bandenmaat aangegeven. Hier staat bijvoorbeeld 3.00 x 8 of 2.80/2.50-4 aan de hand van deze bandenmaat kunt u de nieuwe banden bestellen. In onze webshop vindt u een overzicht van alle scootmobiel bandenmaten die er zijn. Zijn uw banden zodanig versleten dat u de maat niet meer goed kunt aflezen, dan kunt u ook de handleiding van de scootmobiel raadplegen of contact met ons opnemen. Vaak weten wij aan de hand van het model scootmobiel al welke banden u nodig heeft.

Scootmobiel banden vervangen

Wilt u nieuwe scootmobiel buitenbanden kopen maar kunt u deze niet zelf vervangen neem dan gerust contact met ons op via 0184-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl wellicht t kunnen wij de banden voor u monteren. Of wilt u scootmobiel binnenbanden kopen dan kan dit uiteraard ook.