opc_loader

Go Go Elite Traveller Plus demonteerbare scootmobiel

Verkrijgbaar met 3 of 4 wielen.

1.195,00
Model
Kenmerken
Actieradius:
20 km
Max. snelheid:
7 km/h
Max. belasting:
147 kg
Uitvoering:
3 of 4 wielen
Lengte:
102 cm
Breedte:
54 cm
Maat achterwielen:
23 cm
Bodemvrijheid:
7,6 cm
Draaicirkel:
116 cm
Maat voorwielen:
20 cm
Acculader:
2 Amp.
Accu:
2 x 17 Amp.
Deelbaar :
ja
Max. aantal delen:
5
Gewicht zwaarste deel:
15 kg

Gogo Elite Traveller Plus demonteerbare scootmobiel

De Gogo Elite Traveller Plus is een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel in 5 delen te demonteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. De Elite Traveller Plus is erg licht van gewicht, het zwaarste deel weegt slecht 15 kg. en het eenvoudige systeem zorgt ervoor dat iedereen de scootmobiel kan (de)monteren. De demonteerbare scootmobiel is daarom ideaal voor tripjes en uitjes! U neemt hem gemakkelijk met u mee op reis. De Gogo Elite Traveller Plus is voorzien van een 360 graden draaibare comfortabele zitting en wegzwenkbare armleggers, hierdoor kunt u altijd gemakkelijk in en uit de scootmobiel stappen. Door de zitting een kwartslag te draaien kunt u ook gemakkelijk bij een tafel aanschuiven, bijvoorbeeld binnenshuis of op een gezellig terrasje.

De scootmobiel wordt geleverd inclusief boodschappenmandje aan de voorkant, accu's en acculader. Daarnaast ontvangt u bij aanschaf van deze scootmobiel een extra set panelen in de kleur blauw. Zo kunt u zelf bepalen of een rode of blauwe scootmobiel heeft. Heeft u scootmobiel na intensief gebruik wat krasjes? door de panelen te wisselen lijkt het net of u een gloednieuwe scootmobiel heeft.

De scootmobiel is voorzien van een overzichtelijk deltastuur, waarmee hij gemakkelijk te bedienen en te manoeuvreren is. Door de hoge maximale belasting van 147 kg gecombineerd met de extra lengte en breedte, biedt deze scootmobiel de gebruiker zowel comfort als plezier. De eenvoudige demontage / montage zorgen ervoor dat de Gogo Elite Traveller Plus de ideale scootmobiel om mee te nemen in de auto, de trein, op cruise of in het vliegtuig.

Tevens is het mogelijk deze scootmobiel met luchtbanden te bestellen, neem hiervoor contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

De voordelen op een rijtje:
⩓” Snelheid van 7,4 km/h en een bereik van 20 km.
⩓” Eenvoudig te demonteren voor vervoer of opslag.
⩓” Compact formaat en eenvoudige bediening.
⩓” Comfortabele draaibare zitting met wegzwenkbare armleggers
⩓” Incl. boodschappenmandje aan de voorzijde
⩓” Incl. extra set panelen in de kleur blauw
⩓” Stabiel rijdende compacte scootmobiel.
⩓” Delta stuur en eenvoudige bediening voor extra rij comfort.
⩓” Extra lengte, breedte en een hoge maximale belasting van 147 kg.

U kunt bij deze scootmobiel diverse accessoires bestellen:
* Stokhouder zodat u gemakkelijk uw wandelstok of krukken mee kunt nemen.
* Een zuurstoffles houder.
* Een mand aan de achterzijde.


Vraag nu geheel vrijblijvend uw gratis proefrit aan! U bent natuurlijk ook van harte welkom om de scootmobiel in onze showroom te komen bekijken!

Go Go Elite Traveller Plus demonteerbare scootmobiel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Go Go Elite Traveller Plus demonteerbare scootmobiel


Aanbevolen artikelen: