opc_loader

Omron M2 volautomatische bovenarmbloeddrukmeter

49,95

Omron M2 volautomatische bovenarmbloeddrukmeter

De Omron M2 is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter voor een eenvoudige meting van je bloeddruk en hartslag. Met slechts een druk op de knop start de M2 met het meten van je bloeddruk. Zo zorgt de IntelliSenseTM technologie ervoor dat de manchet van deze bloeddrukmeter gecontroleerd wordt opgeblazen tot een voor jou comfortabel niveau. Na het meten van je bloeddruk schakelt de Omron M2 zich automatisch uit en loopt het manchet ook vanzelf weer leeg. De Omron M2 beschikt over 21 geheugenplaasten waarnee hij je 21 laatste meetresultaten automatisch opslaat. Zo kun je eerdere resultaten gewoon in het apparaat terug zoeken en analyseren. Dit artikel wordt zonder adapter geleverd.

De voordelen op een rijtje:
⩓” Eenvoudig meten
⩓” comfortabel in gebruik
⩓” automatische werking
⩓”
geheugen voor de laatste 21 metingen

 

OMRON Bloeddrukmeters
De OMRON bloeddrukmeters zijn een hulpmiddel om hoge bloeddruk te bewaken, de voornaamste risicofactor voor beroerten. Grote nauwkeurigheid en hoge kwaliteit zijn essentiële eigenschappen bij de keuze van een bloeddrukmeter. Om deze reden innoveert OMRON voortdurend om de nauwkeurigheid van bloeddrukmeting thuis te verbeteren.

Onze bloeddrukmeters en manchetten zijn zodanig ontworpen dat het risico van foutieve metingen wordt beperkt. OMRON heeft een uitgebreid assortiment bovenarm- en polsbloeddrukmeters, die alle aan belangrijke voorwaarden voldoen die bijdragen aan nauwkeurige metingen:

- Klinische validatie
- Innovatieve Intellisense technologie
- Detectie van onregelmatige hartslag
- Bewaking van bloeddrukgegevens over een lange period

Bij OMRON Healthcare beloven we de impact van uw gezondheidsproblemen zoveel mogelijk te beperken zodat u een rijker en actiever leven kunt leiden dankzij onze producten. We zullen producten blijven ontwikkelen om u te helpen een voller en rijker leven te leiden zonder enige compromissen
Omron M2 volautomatische bovenarmbloeddrukmeter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Omron M2 volautomatische bovenarmbloeddrukmeter


Aanbevolen artikelen: