opc_loader

Krukken

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Goedkope elleboogkrukken kopen?

Wanneer lopen niet meer zo goed gaat als voorheen omdat u bijvoorbeeld ouder en slecht ter been wordt of omdat u misschien een gekneusde enkel heeft, komen loophulpmiddelen goed van pas. Wij hebben in ons assortiment verschillende producten die u kunnen ondersteunen. denk hierbij aan elleboogkrukken en onderarmkrukken.

Krukken kopen

Let er bij het bestellen van uw loopkrukken op dat u de juiste uitvoering kiest. Sommige producten zijn in verschillende maten te bestellen en ook moet u er op letten of u een kruk bijvoorbeeld voor links of rechts nodig heeft. Voor het handvat is het belangrijk dat u de juiste uitvoering kiest. Let tevens op de mogelijkheden, bent u op zoek naar verstelbare elleboogkrukken, let dan goed op de maten. De verstelbare elleboogkrukken zijn in hoogte verstelbaar maar daarnaast zijn ook de manchetten soms verstelbaar. Ook heeft u de keuze tussen krukken met open manchet of krukken met gesloten manchet.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit dus houdt onze pagina in de gaten of neem contact met ons op als u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. Laat het ons weten wij zullen ons best doen om iets naar uw wensen te vinden en voegen dit toe aan ons assortiment.