opc_loader

Loophulpmiddelen

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

Loophulpmiddelen

Wanneer lopen niet meer zo goed gaat als voorheen omdat u bijvoorbeeld ouder en slecht ter been wordt of omdat u misschien een gekeusde enkel heeft, komen loophulpmiddelen goed van pas. Wij hebben in ons assoritment verschillende producten die u kunnen ondersteunen. denk hierbij aan elleboogkrukken, onderarmkrukken, wandelstokken of een looprek.

Krukken kopen, wandelstok kopen

Let er bij het bestellen van een wandelstok of loopkrukken op dat u de juiste uitvoering kiest. Sommige producten zijn in verschillende maten te bestellen en ook moet u er op letten of u een kruk bijvoorbeeld voor links of rechts nodig heeft. Voor het handvat is het belangrijk dat u de juiste uitvoering kiest.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit dus houdt onze pagina in de gaten of neem contact met ons op als u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een looprek kopen maar staat er op onze site geen naar u keuze? laat het ons weten wij zullen ons best doen om iets naar uw wensen te vinden en voegen dit toe aan ons assortiment.