opc_loader

Douchekrukjes

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Goedkope douchekrukjes

Inklapbare douchekrukjes of opvouwbare douchekrukjes zijn bij Zorgmiddelenaanhuis.nl te verkrijgen. Wij bieden u keuze uit verschillende modellen of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht douchekrukjes of een douchekruk voor hoge belasting. Wij bieden goedkope douche krukjes van hoge kwaliteit. Naast de goedkope douchekruk hebben wij ook een compleet aanbod met badzitjes, douchestoelen en badkamer wandsteunen. Kortom alle hulpmiddelen voor in de badkamer of het toilet kunnen wij u bieden.

Onze douche hulpmiddelen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal wat eenvoudig is schoon te maken. Onze producten kiezen wij met zorg uit want wij vinden het belangrijk dat u er optimaal gemak van kunt beleven. De meeste bad hulpmiddelen zijn opvouwbaar of inklapbaar waardoor u deze gemakkelijk kunt opbergen, maar ook zijn de meeste douchestoelen en douchekrukjes in hoogte verstelbaar.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit. Bent u naar iets op zoek wat u in ons huidige assortiment niet kunt vinden, laat het ons dan weten en wij plaatsen het in onze webshop.