opc_loader

Douchestoelen

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Goedkope douchestoelen

Inklapbare douchestoelen of opvouwbare douchekrukjes zijn bij Zorgmiddelenaanhuis.nl te verkrijgen. Wij bieden u keuze uit verschillende modellen of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht douchestoel of een douchstoel voor hoge belasting. Wij bieden goedkope douchestoelen van hoge kwaliteit. Naast de goedkope douchestoel hebben wij ook een compleet aanbod met badzitjes, douchekrukjes en badkamer wandsteunen. Kortom alle hulpmiddelen voor in de badkamer of het toilet kunnen wij u bieden.

Onze douche hulpmiddelen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal wat eenvoudig is schoon te maken. Onze producten kiezen wij met zorg uit want wij vinden het belangrijk dat u er optimaal gemak van kunt beleven. De meeste badkamer hulpmiddelen zijn opvouwbaar of inklapbaar waardoor u deze gemakkelijk kunt opbergen, maar ook zijn de meeste douchestoelen en douchekrukjes in hoogte verstelbaar.

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit. Bent u naar iets op zoek wat u in ons huidige assortiment niet kunt vinden, laat het ons dan weten en wij plaatsen het in onze webshop.