opc_loader

Mobeli Quattropower badkamer steun

387,95
Kenmerken
Kleur:
Wit
Lengte:
56,5 cm

Mobeli Quattropower steun voor in de badkamer

De QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u hem nodig heeft. Geschikt voor alle gladde, niet poreuze oppervlakken. Het QuattroPower ondersteuningsysteem met vier zuignappen is een speciale constructie en verminderd
trek- en schuifkrachten. Het QuattroPower systeem heeft een Nenn belasting van 80 kg. Kan zelfs op holle betegelde wanden worden bevestigd. De QuattroPower is veelzijdig, kan op meerdere manieren gebruikt worden. Doordat het systeem geheel uit elkaar te halen is, is de quattroPower ook te geruiken als lange wandbeugel of 2 kleinere wandbeugels.

Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar.

Mobeli veiligheidsindicator

De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Mobili ® Beugels zonder Boren, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond.


Bent u nog niet overtuigd en wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Mobeli Quattropower badkamer steun heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mobeli Quattropower badkamer steun


Aanbevolen artikelen: