opc_loader

Vermeiren V-Drive - Elektrische duwondersteuning voor rolstoel

848,95
Kenmerken
Actieradius:
15 km
Max. snelheid:
6 km/u
Max. belasting:
135 kg.
Zitbreedte:
39 tot 48 cm
Accu:
2 x 12 V/ 12 Ah
Totale gewicht:
21 kg

Vermeiren V-Drive rolstoel duwondersteuning

 De V-Drive is een gemotoriseerde duw ondersteuning welke ondersteunt bij het verplaatsen van rolstoelen over langere afstanden of in heuvelachtig gebied. Het voort duwen van een rolstoel vraagt soms erg veel van uw lichaam en kan vermoeiend en uitputtend zijn. Dit is voor zowel de rolstoelduwer als -gebruiker niet fijn en kan belemmerd werken om er samen op uit te gaan. De V-Drive hulpmotor is hierbij een ideale oplossing! De duwondersteuning kan eenvoudig gemonteerd worden aan de rolstoel. Het bedieningspaneel wordt aan een duwhandvat gemonteerd, kies hierbij zelf of u deze graag links of rechts wilt hebben. Bediening van de duwondersteuning is zeer eenvoudig, zet de duwondersteuning aan en grijp de gashendel in om de duwondersteuning te starten. Middels de draaiknop op het bedieningspaneel kunt u zelf de gewenste snelheid instellen. De V-Drive is standaard voorzien van een functie waarmee u ook achteruit kunt rijden.  U kunt de V-Drive bovendien gemakkelijk demonteren voor transport in de auto. Maar ook als u tijdens het wandelen geen gebruik wilt maken van de duwondersteuning kunt u deze gemakkelijk opheffen.

Het monteren van de V-Drive is vrij eenvoudig en als u een beetje handig bent kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Onder het zitgedeelte van de rolstoel monteert u eerst de bevestigingsbeugels waarop de motor moet worden geplaatst, hierna kunt u het bedieningspaneel recht of links aan een duwhandvat monteren. Sluit de stekker van de motor aan op het bedieningspaneel en u bent klaar! Bij de V-Drive ontvangt u een handleiding met een stapsgewijze uitleg. Heeft u vragen over de montage of heeft u liever dat wij de montage voor u uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439.

De voordelen op een rijtje:
⩓” Ondersteuning bij het duwen van een rolstoel
⩓” Eenvoudige bediening
⩓” Regel zelf de snelheid waarmee de V-Drive u ondersteuning biedt.
⩓”
Maximale snelheid: 6 km/u
⩓”
Actieradius: 15 km
⩓” Biedt ook ondersteuning bij het achteruitrijden
⩓” Bediening zowel rechts als links mogelijk
⩓” Inclusief transportzak

De V-Drive is toepasbaar bij vele merken en modellen rolstoelen! Vraagt u zich af of de V-Drive geschikt is voor uw rolstoel? Neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439, wij adviseren u graag!

Vermeiren V-Drive - Elektrische duwondersteuning voor rolstoel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vermeiren V-Drive - Elektrische duwondersteuning voor rolstoel


Aanbevolen artikelen: