opc_loader

Drempelhulpen en oprijplaten

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Drempelhulpen en oprijplaten

Heeft u een scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel en kunt u deze niet gemakkelijk naarr binnen rijden? Heeft u een drempel bij de deur van uw voordeur of schuur waar u uw hulpmiddel niet overheen kunt bewegen of tillen dan is een drempelhulp of oprijplaat de oplossing. Wij bieden verschillende soort drempel hulpen aan.

Drempelhulpen buitenshuis

Een drempelhulp is bedoeld om de bestaande drempels bij uw woning, schuur of berging met hoogteverschil niet meer als obstakel te zien. Bij de hoogteverschillen door drempels kan het voor ouderen en minder valide lastig zijn om de woning te betreden of met uw hulpmiddel naar binnen te rijden. Ook wanneer mensen bij de ingang een aantal traptredes hebben kunnen wij hiervoor drempelhulpen en oprijplaten aanbieden. Zo hebben wij vaste drempelhulpen die u eenmalig hoeft te monteren en waarna u hier geen omkijken meer naar heeft, maar ook hebben wij oprolbare oprijplaten. Ideaal om met u mee te nemen naar bijvoorbeeld uw vakantieadres.

Drempelhulpen binnenshuis

Wanneer u binnen in huis drempels of dorpels heeft die struikelgevaar kunnen vormen kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een drempel hulp. Deze drempels of dorpels kunnen het gebruik van uw rolstoel, rollator of scootmobiel binnenshuis ook belemmeren. De hoogte verschillen op de vloer heeft u al snel bij de overgang van vloerbedekking naar laminaat of tegels. Een indoor drempelhulp die u gemakkelijk over de betaande drempel plaatst vormt dan een overbrugging.

Scootmobiel / rollator helling

Naast de drempelhulpen hebben wij hellingen die u bij de deur kunt bevestigen. Rijdt gemakkelijk met uw scootmobiel, rolstoel of rollator over de helling naar binnen.

Bekijk ons assortiment voor de verschillende vormen drempelhulpen, drempelbruggetjes en drempelvervangers die verkrijgbaar zijn in verschillende oprijlengtes en drempelhoogtes. Wij kunnen de drempelhulpen eventueel ook voor u bevestigen, neem hiervoor contact met ons op via info@scootmobielaanhuis.nl of telefonisch via 0181-850439