opc_loader

Accu laders

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Scootmobiel accu lader kopen?

Bij de keuze van een geschikte acculader voor de scootmobiel dient u met diverse factoren rekening te houden.
Een scootmobiel is in de meeste gevallen voorzien van twee in serie geschakelde 12 volt accu's.
Gezamenlijk produceren deze een spanning van 24 volt. Een scootmobiel acculader dient daarom vrijwel altijd een 24 volt uitvoering te zijn.Afhankelijk van het AH van de gemonteerde accu's in de scootmobiel,geldt een bepaalde ideale waarde voor de stroomsterkte van de acculader.
Het verdient aanbeveling altijd een lader te kiezen die het dichtste bij de voorgeschreven waarde in de buurt komt. Op deze manier genereert u een kwalitatief en tijdtechnisch zo gunstig mogelijke laadcyclus.

De universele laders kennen naast het gebruik van de scootmobiel een breed toepassingsgebied.
Elektrische rolstoelen,schoonmaakmachine's of elektrische fietsen die voorzien zijn van een 24 volt accu schakeling met neutrik stekker,kunnen tevens gebruik maken van de universele 24 volt acculaders.Door het compacte tafelmodel ontwerp realiseert uw eenvoudig de plaatsing in bijvoorbeeld de schuur of bergplaats. Het veelal lichte ontwerp zorgt ervoor dat de lader gemakkelijk mee te nemen is. 

Laadcapaciteit acculader scootmobiel en bijbehorende accu AH ( ampère uur ) 
2 ampère - idealiter accu's van 10 tot 20 AH
5 ampère - idealiter accu's van 20 tot 60 AH
8 ampère - idealiter accu's van 60 tot 85 AH
12/12,5 ampère - idealiter accu's van 70 tot 125 AH
Scootmobielen zijn veelal uitgerust met agm of gel accu's. Accutechnologieën die een andere laadcyclus vereisen dan een reguliere loodaccu. Om deze reden is het gebruik van een gewone autolader niet toegestaan. De juiste lader zorgt naast veiligheid voor een optimaal rendement van de accu en zorgt er onder alle omstandigheden voor dat de accu weer volledig herladen wordt. Zo bevat een hoogsegment lader een temperatuurmeter die afhankelijk van de buitentemperatuur het voltage iets kan verhogen voor een optimale laadcyclus. Ingenieuze laadsystemen die de levensduur en de aantal laadcycli van de accu aanmerkelijk zullen verlengen. De fabrikanten waar wij mee werken hebben in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en levensduur.
De modellen die u terug vindt in ons assortiment zijn innovatief,compact en van alle luxe en veiligheid voorzien.
De scootmobiel acculaders uit het assortiment zijn voorzien van een zogeheten neutrik-aansluiting.
Een veelgebruikte aansluiting waarmee vrijwel alle gangbare scootmobiel-typen via de originele laadaansluiting kunnen worden opgeladen. Hiermee bent u gegarandeerd van optimaal bedieningsgemak en een bijbehorende laadsnelheid. Wanneer uw scootmobiel voorzien is van een ander type aansluiting,dan kunnen wij deze naar alle waarschijnlijkheid ook leveren. Neemt u hiervoor contact op met onze specialisten op de klantenservice. 

MK Battery accu - reis informatie

Neemt u uw scootmobiel mee in het vliegtuig, download dan de volgende documenten voor de douane/ vliegmaatschappij: